Τηλεφωνική Γραμμή : (+30) 697 4700132 | (+30) 697 2846291

33η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού – Philoxenia 2017

2018-01-04T21:09:42+00:00

Η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας Philoxenia 2017, πραγματοποιήθηκε στις 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, προσελκύοντας κόσμο απ΄ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση που αφορά τον σημαντικότερο κλάδο της ελληνικής οικονομίας – τον τουρισμό – έδωσε την ευκαιρία τόσο σε εμπόρους, επιχειρηματίες, δήμους, αλλά και επισκέπτες, να έρθουν σε άμεση επικοινωνία μεταξύ τους, με πολλαπλά οφέλη για όλους.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να παραυρεθούμε ως εκθέτες, φιλοξενούμενοι του Δήμου Βέροιας, παρέα με τα τόξα μας, τον εξοπλισμό ασφάλειας του στίβου περιπέτειας, τα έντυπά μας, φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό , δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει το νέο εγχείρημά μας και απόκτημα της Βέροιας, το πάρκο Πολυθέαση, να μιλήσουμε για τις δράσεις μας, για τους στόχους μας, για το όραμά μας που σιγά σιγά θα ξετυλιχθεί στο πέρας του χρόνου.

Μοιραστήκαμε πολύ όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές με τους υπεύθυνους του τμήματος τουρισμού του δήμου μας, όπου πρωτοτύπησε φέτος με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας , παγωτού μπάμιας και ρεβανί του συλλόγου ΚΑΡΑΝΟΣ, αλλά και χορευτικών εκδηλώσεων με το Λύκειο Ελληνίδων, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τα χαμόγελα, το κέφι αλλά κυρίως το έκδηλο ενδιαφέρον για τα όσα έχει να προσφέρει ένα ταξίδι στο σταυροδρόμι πολιτισμών που αποτελεί η Βέροια από αρχαιοτάτων χρόνων.

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ευκαιρία την Αντιδημαρχία Τουρισμού κ. Λυκοστράτη Βασίλη, κ. Βαλαχή Γιάννη και κα. Χατζηνικολάου Άννα καθώς και τον κ Δημήτρη Πουλιόβαλη για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία.

Θερμές ευχαριστίες στο έξοχο προσωπικό μας Θανάση Παπαστέργιο, Όλγα Βαϊτση, Γιάννη Αργυρίου, Νίκο Αργυρίου, Γιαννάκα Ηλία, που πλαισίωσαν το stand 3 του Δήμου μας, καθώς και τις νεαρές αμαζόνες της Πολυθέασης, Αθηναϊδα και Ιωάννα που δημιούργησαν το κίνητρο γνωριμίας με την ενστικτώδη τοξοβολία στους νεαρούς επισκέπτες της έκθεσης.

Μην χάσετε την ευκαιρία φίλοι!!! Discover Veria με Πολυθέαση