Τηλεφωνική Γραμμή : (+30) 697 4700132 | (+30) 697 2846291
Υπηρεσίες 2018-01-10T22:47:14+00:00

ΣΧΟΛΕΙΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Εκδηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικώς για δέσμευση ημερομηνίας στα τηλέφωνα 6972846291 /6974700132  ή στο email info@polytheasi.gr

και σας στέλνουμε  επιστολή με αναλυτικές πληροφορίες, πακέτα προσφορών για τις δράσεις  σε σχολεία , συλλόγους και ομάδες επισκεπτών ,  συμπεριλαμβανομένου γεύματος .

 Εφαρμόζουμε την πολιτική προπαραγγελίας γευμάτων, προκειμένου να επιτευχθούν ικανοποιητικές και προσιτές τιμές .

 Διοργανώνουμε από κοινού τα αποχαιρετιστήρια πάρτι μαθητών δημοτικών,  γυμνασίων, λυκείων, reunion , με μαθητές και  συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που το επιθυμούν. 

 Προτείνεται , σπορ ένδυση  αθλητικά παπούτσια για όλους τους συμμετέχοντες και για τους συνοδούς / εκπαιδευτικούς στις εκδρομές.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τουριστικά γκρουπ που επιθυμούν να επισκεφτούν το πάρκο μας, μπορούν να διοργανωθούν happenings και πολιτιστικά δρώμενα  σε συνεργασία με τοπικούς λαογραφικούς και πολιτιστικούς συλλόγος,  αρκεί να γνωρίζουμε ημερομηνίες  νωρίτερα.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΑΡΤΙ

Ξεχωριστές Ιδέες για την γενέθλια ημέρα των παιδιών μας , που διαρκώς εμπλουτίζονται και παρουσιάζονται εδώ στα άλμπουμ Γενεθλίων ! Για Στιγμές Παιχνιδιού που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο, προτείνουμε :

 • Αθλητικό πάρτι
 • Πάρτι με Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού/ προσαρμοσμένο σε ηλικίες / για αγόρια-κορίτσια / μόνο για αγόρια / μόνο για κορίτσια
 • Survivor , παιχνίδια περιπέτειας με ομάδες, με μπαντάνες, εξοπλισμό επιβίωσης, πίστες δοκιμασιών για αληθινούς μαχητές που γίνονται διάσημοι στην χώρα του παιχνιδιού.
 • Πληθώρα παιχνιδιών συνεργασίας και ομαδικότητας βασισμένα στην ασφαλή ψυχοκινητική αγωγή, για παιδιά έως 6 ετών
 • Παραδοσιακά παιχνίδια της γειτονιάς για κάθε ηλικία, με τη συμμετοχή και των γονέων (προαιρετικό)
 • Συνδυασμός των παραπάνω με πρόγραμμα που να αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες των παιδιών αλλά και εφήβων.
 • Nurf παιχνίδι στρατηγικής (αν η παρέα του εορτάζοντα διαθέτουν τον εξοπλισμό, τους φτιάχνουμε την πίστα που θα κινηθούν κατά τη διάρκεια των γενεθλίων
 • Disco party / διαγωνισμός χορού
 • Party caraoke, διαγωνισμός τραγουδιού
 • Στίβος Περιπέτειας /Αναρρίχηση/Τοξοβολία, προσφέρετε στους φίλους σας μία δραστηριότητα αληθινής περιπέτειας στο μεγαλύτερο πάρκο περιπέτειας της Β.Ελλάδας
 • Πάρτι με παιχνίδια εξερεύνησης στο περιβάλλον. Ξεκινάτε με τους φίλους σας μία εξόρμηση στα μονοπάτια της φύσης με παιχνίδι, βασικές γνώσεις επιβίωσης και δοκιμασίες που μόνο με τη συνεργασία της παρέας μπορούν να ξεπεραστούν!!

Συνεργαζόμαστε από κοινού για να πραγματοποιήσετε στον χώρο μας, τις δικές σας ιδέες με θέματα και υλικό που αγαπάτε, για γενέθλια βγαλμένα από τα όνειρά σας. (Γνωστοποίηση πρόθεσης και θέματος 20-30 μέρες νωρίτερα)

Σε όλα τα πάρτι γενεθλίων γίνεται απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και βραβείων με το θέμα του πάρτι και το όνομα του εορτάζων, εφόσον το επιθυμείτε.

Η διοργάνωση των γενεθλίων προϋποθέτει έγκαιρη δέσμευση ημερομηνίας, συνάντηση στον χώρο μας για διευθέτηση λεπτομερειών και συνεννόηση για το θέμα μενού -μπουφέ όπου γίνεται σε συνεργασία με την οικογένεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 28 46 291 ή 697 47 00 132 ή ελάτε στην Πολυθέαση, κατόπιν όμως ραντεβού.

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε το σχετικό album μας στο Facebook.

 

Η κοινωνική μας δράση

Η Πολυθέαση είναι ένα πάρκο που προάγει τη διασκέδαση με την ψυχαγωγία ταυτόχρονα με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση . Οι δράσεις περιπέτειας σε συνδυασμό με τη γνώση, την επιμόρφωση, την έκφραση ,  αποτελεί ευθύνη και οφειλή μας να μεταλαμπαδεύεται σε ομάδες ανθρώπων όπου οι συνθήκες ζωής τους δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται σε αυτό.

Γι αυτό προσφέρουμε ανοιχτά προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης σε ομάδες απεξάρτησης ουσιών , σε συλλόγους κακοποιημένων γυναικών, στο σύλλογο Πρωτοβουλία για το Παιδί , σε ειδικά σχολεία , προσφυγόπουλα κ.τλ.

Αναψυκτήριο / Εστιατόριο / Παντοπωλείο

Καφέδες, χυμοί, αναψυκτικά, μπύρες, τοστ, κλάμπ σάντουιτς, ντάκοι, χοτ ντογκ, σαλάτες, πιλάφι, ποικιλία κρεατικών, σουβλάκι κοτόπουλο, φιλέτο κοτόπουλο, λουκάνικο χωριάτικο, πατάτες και  ποικιλία τσίπουρο στη διάθεση των επισκεπτών.

Στα προγραμματισμένα γκρουπ, εφαρμόζουμε την  πολιτική της προπαραγγελίας  μενού έως και πέντε  ημέρες   νωρίτερα,  προκειμένου να   επιτευχθούν άριστες ποιότητες κρεατικών, και πολύ προσιτές τιμές.

To μενού εμπλουτίζεται με την πάροδο του χρόνου λειτουργίας της Εστίας.

Μπιζού – Δώρα

Χειροποίητες ξύλινες δημιουργίες , πληθώρα ειδών μπιζού, αρώματα, καλλυντικά, ανέξοδα δώρα για τους φίλους μας, για κάθε περίσταση, για κάθε ηλικία.

Τhai Massage

Μια ευεργετική θεραπεία με πολλαπλά οφέλη για την τόνωση του ανοσοποιητικού και  μυοσκελετικού συστήματος.

 Κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού στο τηλέφωνο  6972846291.