Τηλεφωνική Γραμμή : (+30) 697 4700132 | (+30) 697 2846291
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2018-06-06T04:47:35+00:00

“  Μαζί πετύχαμε πολλά. Πάμε γι άλλα..  “

Μετά από 28 έτη συνεργασίας , στον αγωνιστικό αθλητισμό, στις αθλοπαιδιές, στις κατασκηνώσεις, στην αγωγή υγείας , στις εκδρομές και στη δημιουργία μίας μεγάλης αθλητικής οικογένειας του καταξιωμένου  συλλόγου « TaeKwonDo Πυγμή Βέροιας»,  με έτος ίδρυσης το 1989,  συνεχίζουμε υλοποιώντας το όραμά μας ,  χτίζοντας “ άλλες πολιτείες “ μελλοντικές και για τις επόμενες γενιές.

Ποθούμε να βιώσουμε εμπειρίες αξέχαστες, βαδίζοντας σε μονοπάτια ατομικά,  συλλογικά, αυτογνωσιακά, εκφράζοντας την Πυγμή στην ΠολυΘέαση της ζωής μας.

Συν Πορεύσου με γνώση, διασκέδαση, ψυχαγωγία, φιλοσοφία,
χάραξε τη δική σου διαδρομή,
Zήσε Δυναμικά τη δική Σου Μοναδική πορεία!

Γιώργος Κώτας   –   Μαρία Σταύρου

Γεώργιος Κώτας
Γεώργιος Κώτας
Μαρία Σταύρου
Μαρία Σταύρου

Το Δυναμικό της Πολυθέασης

Το προσωπικό της Πολυθέασης αποτελείται από καταξιωμένους καθηγητές  φυσικής αγωγής,  προπονητές, αθλητές, νοσηλευτές, παιδαγωγούς, μουσικούς,   με πολυετή πείρα στην αθλητική και κατασκηνωτική ζωή, αφού είναι δημιουργήματα του καταξιωμένου επί σειρά ετών αθλητικού συλλόγου Α.Σ. ΤαεΚβοΝτο Πυγμής Βέροιας , που έχει μία υπέρογκη θητεία σε αθλητικές , ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές διοργανώσεις από το 1988 .

Καθώς το πάρκο βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, το προσωπικό προστίθενται καλύπτοντας τις αναγκαιότητες των νέων δράσεων που προκύπτουν.