Τηλεφωνική Γραμμή : (+30) 697 4700132 | (+30) 697 2846291
Δράσεις 2018-06-15T12:15:01+00:00

Στίβος Περιπέτειας

Στίβος Περιπέτειας  με εναέριες διαπεράσεις  δύο επιπέδων , για παιδιά και ενήλικες .

Υποχρεωτικό ύψος παιδιών 1 μέτρο και 30 εκατοστά για το πρώτο επίπεδο.

Κάτω των εφτά (7) ετών ή παιδιά που δεν πληρούν το απαραίτητο ύψος, μπορούν να συνοδεύονται από ενήλικα .

 Υποχρεωτικό ύψος για το δεύτερο επίπεδο,  1 μέτρο και 60 εκατοστά.

Μία δραστηριότητα που ενισχύει την τόλμη,  την υπέρβαση των γνωστών ορίων,   το αίσθημα κυριαρχίας και εμπιστοσύνης του εαυτού , ξεπερνώντας φόβους που περιορίζουν τις δυνατότητες της φύσης μας.

Τεχνητή πίστα αναρρίχησης

Στην τεχνητή πίστα αναρρίχησης ,  μπορούν να συμμετέχουν άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και ύψους. Η  πίστα είναι διαμορφωμένη με έξι διαδρομές, ύψους 9m και η κάθε μία  έχει διαφορετικό χρώμα για να ψυχαγωγεί και να κρατά την προσοχή του αναβάτη σε εγρήγορση. Υποχρεωτική η σπορ ένδυση , αθλητικά παπούτσια για όλους τους συμμετέχοντες και για τους συνοδούς.

Τοξοβολία

Η τοξοβολία πραγματοποιείται σε περιφραγμένο /φυλασσόμενο χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένοι ψάθινοι στόχοι σε διαφορετικό μέγεθος και απόσταση.  Μπορούν να συμμετέχουν άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αθλοπαιδιές, ψυχοκινητική αγωγή

Υπάρχει άπλετος χώρος για ελεύθερο παιχνίδι για όλη την οικογένεια, για ρακέτες,  παιχνίδια με μπάλες,  παραδοσιακά αλλά και αυτοσχέδια παιχνίδια.

Διοργανώνουμε  τακτικά απογευματινές δράσεις με αθλοπαιδιές και παραδοσιακά παιχνίδια για όλη την οικογένεια, τα παιδιά, την παρέα, την ομάδα καθώς και τουρνουά παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας για παιδιά και ενήλικες.

Ανακοινώσεις για τα προγράμματα αθλοπαιδιές-ψυχοκινητικής αγωγής αναρτώνται τακτικά στη σελίδα μας στο Facebook.

Υποχρεωτική η σπορ ένδυση, αθλητικά παπούτσια για όλους τους συμμετέχοντες και για τους συνοδούς .

Παιδική χαρά

Η χαρά του παιδιού σε μία ασφαλή παιδική χαρά,  με άδεια λειτουργίας,  υπό την επίβλεψη των γονέων.

Γνωριμία με το Ολυμπιακό Άθλημα ΤαεΚβοΝτο

Πεπειραμένοι προπονητές παίζουν και μυούν τους μικρούς μας φίλους στη γυμναστική και στο δυναμικό ολυμπιακό άθλημα που μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στη χώρα μας με ολυμπιακά, παγκόσμια και πανευρωπαϊκά μετάλλια.

Μία υπέροχη ευκαιρία για γνωριμία με τις δεξιότητες  του σώματος και τις δυνατότητες του μυαλού του κάθε παιδιού.

Αναρτώνται τακτικές ανακοινώσεις για την έναρξη λειτουργίας της δράσης τους καλοκαιρινούς μήνες στη σελίδα μας στο Facebook.

Άσκηση – Περίπατος – Πεζοπορία
για συμπολίτες μας άνω των 55 ετών

Ανακαλύπτουμε την ιαματική και ενεργειακή δύναμη της ορθής αναπνοής. Προπονητές  μαθαίνουν στους άνω των 55 ετών συμπολίτες μας,  να αθλούνται με ασφάλεια και τους διδάσκουμε μυστικά και οφέλη της ψυχοκινητικής αγωγής. Ο Περίπατος και η πεζοπορία , γίνονται εντός το πάρκου. Η χαρτογράφηση της διαδρομής πεζοπορίας έξω από το πάρκο, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αναρτώνται τακτικές ανακοινώσεις για την έναρξη λειτουργίας της δράσης

Ποδηλασία

Είκοσι (15) ποδήλατα με τα κράνη τους διαθέτουμε για  τους επισκέπτες μας.
Η ποδηλασία πραγματοποιείται  εκτός περίφραξης του πάρκου. Το άνοιγμα της ποδηλατικής διαδρομής θα ολοκληρωθεί  προσεχώς και θ΄ ανακοινωθεί η έναρξη της δραστηριότητας .

Team Building

Για εταιρίες και ομάδες ενηλίκων που αναζητούν μία καινοτόμο δραστηριότητα για να ενισχύσουν τη σύσφιξη των σχέσεων, την προώθηση εμπιστοσύνης, συμπάθειας και ομαδικότητας  μεταξύ τους μέσα από το παιχνίδι,  την περιπέτεια, την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας  στέλνοντας με email , τις σκέψεις και το πλάνο ωραρίου κτλ που έχετε,  προκειμένου να διαμορφώσουμε από κοινού το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες των μελών της εταιρίας-ομάδας σας.

Περιβαλλοντικό Πάρκο

Με 400 οπωροφόρα δέντρα, βότανα, ιδανικό για περιβαλλοντική εκπαίδευση, περιήγηση, δημιουργική ενασχόληση με το  ατόφιο κομμάτι της φύσης και των ψυχοθεραπευτικών ιδιοτήτων της. ” Γνώρισε τη Φύση σου ”  Βιωματικά περιβαλλοντικά μαθήματα για οργανωμένα γκρουπ. Ο εξοπλισμός διατίθεται από το πάρκο Πολυθέαση.